bara 1 kilo kvar!!!

Känns fantastiskt roligt:)

Ojdå…en bild mitt i allt babbel…Jaja…jag har detta lilla fina bord som har en högblank vit skiva med kromade ben. Jag vill sälja det då jag köpt ett annat i valnöt. Glad om jag blir av med det då det inte får plats i mitt förråd:) Vill ha några hundralappar för det. Hör av dig:)

20091029001

Igår var jag bortbjuden på middag. Kunde äta allt utom det vita riset och efterrätten. Kanonbra. Min viktminskning och mitt GI-ande handlar ju egentligen inte om att gå ner i vikt. Det är ju bara en slags milstolpe. Min tanke med allt det här är ju att leva ett sundare liv. Känns som om jag är på väg att lyckas!

Idag smygvägde jag mig igen (som alla mornar). Jag har bara 1 kilo kvar till min målvikt. Toppen! Jag lovade mig själv att gå ner dit innan februari var slut. Jag har alltså 16 dagar på mig att tappa 1 kilo. Känns mer än görbart:)

Jag pratade med min bror igår. Han kör ett liknande upplägg. Dvs att börja leva hälsosammare. Fast han sa att det grundar sig i 95 % fåfänga hos honom. Han är 1.90 lång och väger 90 kg. Han är inte fet alls. Men det handlar ju om känslan. Sin egna känsla. Han kör typ viktväktarna. Räknar kalorier. Funkar bra. Han går ner ungefär i samma hastighet som jag. Det handlar nog bara om att hitta en kost som håller för just MIG. En som man kan hålla sig till:)

Fasiken vad glad jag är!

//Petra

En kommentar till “bara 1 kilo kvar!!!”

  1. Mindelsohn Säger:

    Det är kul att vara glad!

    :)

    Det blir man ju glad av!

    /Spindelsohn

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu