skilsmässa?

Precis pratat med en väninna. Hon och hennes man funderar på att skiljas. De har funderat de senaste 8 åren!!! 8 år? Hallå! Livet är nu! Att det ska vara så svårt att fatta beslut. Att bara låta tiden gå är inte att bestämma sig för att fortsätta äktenskapet.

Självklart är det lätt att säga så när man som jag är såååååå lycklig:) Om jag har lärt mig något av tråkigheter som hänt i mitt liv så är det att LIVET ÄR NU! Det handlar inte om att stå ut si och så länge. Eller…-vi kämpar på för barnens skull…Barnen mår bäst när mamma och pappa är lyckliga! Tveklöst! Om det nu är så att föräldrarna är lyckligast på var sitt håll så LÅT GÅ:)

De, vännerna, är rädda att fatta fel beslut. Men jag är säker på att om man skiljer sig och skilsmässan var ett misstag så FÅR man gifta om sig med varann igen om man vill! Helt säker!

Jag är glad att jag redan skiljt mig. Been there, done that så att säga. Nu är jag lycklig mest hela tiden även om jag just nu längtar ihjäl mig efter Gustaf. Han kommer hit imorgon! Sååå välkommen!

//Petra

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu