inredning

Köpte tyg idag. Har haft en tanke att jag ska få in lite färg i hallen. Hela hemmet är ganska färglöst. Färgskalan är vit, beige och beige. Lite tråkigt men lugnt och behagligt i mina ögon:) Men som sagt. Jag har varit missnöjd med min hall ett bra tag.

Funderade först på att sätta upp en tokig tapet som fondvägg. Men…jag har ingen hel vägg utan det är dörrar och öppningar runt om i hallen.

Sen tänkte jag köpa en färgstark matta att ha på golvet. Har hittat en som var intressant men den kostade över 7 000 kr och såg ut att vara känslig mot smuts.

Väggarna är svagt gröna, förmodligen är det roten till mitt missnöje. Är inte speciellt förtjust i ljusgrönt. Av någon anledning så vill jag inte rolla om väggarna till vitt…

Sista idén är iallafall att hänga upp ett draperi vid ytterdörren. I starka färger. Jag har slängt ögon på tyger under några veckors tid men inte riktigt hittat rätt. Jag var tillexempel nere på Designers Guild vid Korsvägen. Hittade ett fantastiskt tyg i en sagolik kvalitet. Men det kostade nästan 2 500 kr per meter och jag räknar med att jag behöver ca 5 meter… Ganska dyrt draperi! Men idag hittade jag ett tyg på Ikea som kanske kan fungera.

Jag vill bli glad när jag öppnar dörren till lägenheten. Färg påverkar mig som de flesta andra. Tyget från Ikea är bredrandigt i färgerna blått, grönt, gult, orange, rosa, rött och grått. Jag tror det kostade 59 kr metern. Snacka om prisskillnad. Jag ska sy det ikväll och se om jag kan ha det:) Bild kommer så småningom! Måste iväg imorgon och köpa en stång. Köpte en idag men det visade sig vara fel sorts stång…Någon som ska till Ikea? Jag hänger gärna på!

 

//Sömmerskan

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu