besatt?

Läste ett inlägg från Marie i Karlskoga. Hon känner sig besatt eller åtminstone närstintill besatt av sin träning. Samma här! Jag tycker att det är himla roligt! Jag var på gymmet i morse och då var det en kollega som frågade om jag tränar VARJE dag:) Kändes som att vinna på Lotto:)

Idag körde jag med Conny. Det blev ben och rygg. Conny är fantastiskt duktigt på att coacha mig. Jag tog lite tyngre vikter och gjorde benböjen lite djupare än vanligt. Himla nöjd med mig själv! Tack Conny!

Mindelsohn har också blivit inspirerad att börja leva lite sundare. Jag minns för länge, länge sen att Mindel var lite rund:) Men då tog du tag i det och gick ner som på räls! Så blir det även nu! Du hade 8 kg du ville gå ner. På med joggingskorna så löser du det! Meddela mig hur det går!

När det gäller min GI, fas 1, så var det lite tungt för första gången igår kväll. Kändes som all kraft rann ur mig. Satt och kollade på handbollen. Kan iochförsig ha varit handbollen som sög musten ur mig…Så himla tråkigt! men…ny match imorgon! Då vinner vi!

När man håller på med fas 1 så ska man egentligen inte träna enligt min bok. Men jag vill inte förstöra mitt träningsflow:) Jag kör på iallafall. Fas 1 ska jag bara hålla på med till jag gått ner mina 5.5 kilo. Jag är ju på god väg. Vägde mig i måndags ju. Ligger fortfarande på samma. Inte kul. Jag vill se en liten nedgång VARJE dag. Imorgonbitti tror jag att jag har gått ner ytterligare ett halvkilo. KarlskogaMarie var lite trött på Viktväktarna. Redan? Hehe! Viktväktarna är jättebra men jag tror att det är viktigt att laga maten själv. Lättare att få känsla för det då. Är du sugen på att köra GI så kan jag ge dig några tips! Du skriver vidare i ditt inlägg att du är tveksam till proteinpulver…Jag med…Men det är livbojen på eftermiddagarna! Inte gott men mättande! Ett tips är att lägga i några hallon i drinken. Fåtal kolhydrater men mycket gott!

//Petra

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu