invägning imorgon!

Hej!

Tillbaka i Göteborg. Min minste son Petter är här. Så mysigt! Vi pluggar teknik! Prov imorgon!

Jag är himla nöjd med min helg! Det gick att gå på fest utan att frossa. Visst jag drack en drink och jag åt en korv innan hemgång men jag åt inte potatismoset till Wallenbergaren. Jag åt inte upp bägge mandelskorporna till vanilj-och äppelpannacottan! Jag drack ingen snaps till sillen! Jag tog ingen öl:) Jag smååt inga snacks. Jag uppförde mig som en sann GIfantast med andra ord:)

Ser fram emot vägningen och mätningen imorgonbitti. Ska bli spännande! Jag hade ju gått ner 1.6 i onsdags men det kan ju ha ändrats efter helgen…Det känns oavsett som om det går åt rätt håll.

På festen i lördags pratade vi mycket om hälsan. Det verkar som om alla omkring mig vill leva ett hälsosamt liv. Alla har något på gång! En kompis, Jan, han går en ”komigång” kurs med Friskis och Svettis på några veckor. Låter spännande! Ja…jag kan bara säga att jag blir mer och mer inspirerad  att fortsätta mitt hälsosamma nya liv.

Festen var storslagen! 800 gäster. 800 gäster!!! Det sorlades om att varje kuvert kostade 2 500 kr. Ja…Mycket generöst! Band som spelade, trevlig konferencier, god mat (varm även om vi var 800 gäster) och ett kanonbra arrangemang! Tacksam över att få vara med!

Imorgon ska jag träna 1h styrketräning och sen 1h Zumba. Ska bli såååååå kul:) På riktigt!

Hej och hå…Blåsningen på tv och lite teknikplugg sen stupar jag i säng!

//Petra

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu