sista irishen i mitt liv

Ojojoj…vad fel det kan gå! Vi gick ut en sväng på stan i Lund igår. Vi hade ätit en fantastisk middag på torsk och räkor. Vi drack ett jättegott vitt vin till. Så lyckat!

Men som sagt. Vi gick ut en sväng:) Vi frös halvt ihjäl på vägen dit. Kändes som -15 grader. Minst! Vi gick in på Herkules bar. Ett himla trevligt ställe, typ kvarterskrog. Igår kväll hade de en dj från Stockholm som spelade. Grymt bra musik! Han lovade att mejla mig spellistan:)

Men nu till eländet…Gustaf tog en dubbel espresso och en calvados. Jag beställde in en irishcoffee. BIG MISTAKE!!!

Tänkte inte på att det var farinsocker i och det sockret reagerade kroppen rejält på:) Utan socker i 3 veckor verkade kroppen vara ganska nöjd med…Jag fick magknip utan motstycke. Jag lyckades inte dricka mer utan kvällen blev kort. Imorse hade jag också ont i magen. Attans otur…Irish går bort. FETBORT! Samtidigt som jag bestämde mig för det så tänkte jag på Pia Gärdnerts goda sommarirish på fulwhiskey. Men…även de går bort from nu.

Vi har hälsat på Gustafs föräldrar idag. De är fantastiskt gulliga. Gillar verkligen dem! De bor på en gård utanför Veberöd. Charmigt, gammalt och stort:) Vi hämtade ett skåp till Gustafs syster som bor i Göteborg. Vi är påväg dit nu:)

Har fortfarande inte lugnat sig i magen. Ihållande knip som inte ger sig. Fasiken…Jag fortsätter med fas 1 ännu en vecka. Känns tryggast så. Gustaf går dock in i fas 2 from nu.

Hejhopp!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu